Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος: Ποιο το πρόβλημα υγείας. Τραγικές ώρες

June 13, 2019


Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος;Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς υπέστη αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.Η …


Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς υπέστη αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου
«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέστη χθες αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς η οποία και αντιμετωπίσθηκε αμέσως χειρουργικά.

Θα είναι παρών στις δραστηριότητές του της επόμενης εβδομάδας κατά την οποία διεξάγεται και το τρίτο συνέδριο του «Κύκλου ιδεών» με θέμα την ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Τι είναι η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς

Αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου
«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέστη χθες αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς η οποία και αντιμετωπίσθηκε αμέσως χειρουργικά. Θα είναι παρών στις δραστηριότητές του της επόμενης εβδομάδας κατά την οποία διεξάγεται και το τρίτο συνέδριο του «Κύκλου ιδεών» με θέμα την ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.