Η Κοκαϊνη στο Κολωνάκι… η Παππά… οι δικηγόροι και ο διασυρμός

April 17, 2019


Ο κ. Γκαβέλας και ο κ. Στεφανάκης συνήγοροι υπεράσπισης της Χριστίνας Παππά μιλούν στον Πέτρο Κουσουλό και την εκπομπή «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαϊνης στην οποία βρέθηκε ε…


Δειτε τη συνέχεια εδώ...

Ο κ. Γκαβέλας και ο κ. Στεφανάκης συνήγοροι υπεράσπισης της Χριστίνας Παππά μιλούν στον Πέτρο Κουσουλό και την εκπομπή «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαϊνης στην οποία βρέθηκε εμπλεκόμενη η πελάτισσά τους. Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε πολλούς από τους κατηγορούμενους εξηγούν πως έχουν τα πράγματα.

Δ. Γκαβέλας

«Το δικαστήριο όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό έπραξε το αυτονόητο. Από την αρχή είχαμε δημοσίως διακηρύξει ότι πρόκειται για μία υπόθεση ασύνδετη. Από αλλού ξεκίνησε η ιστορία, για άλλους κατηγορούμενους υπήρξε παρακολούθηση που παρεμπιπτόντως έφτασε και στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου υπήρξε σύνδεση μόλις δύο φορές. Άρα από την αρχή μπλέχτηκαν άδικα κάποιοι άνθρωποι. Είχε προηγηθεί το στάδιο της ανάκρισης όπου μετά την απολογία των συγκεκριμένων ατόμων, οι άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και αυτό δείχνει πράγματα για την πορεία της υπόθεσης. όταν δηλαδή σε καλεί ο ανακριτής σαν κατηγορούμενο και έπειτα σε αφήνει ελεύθερο χωρίς κανέναν όρο, σημαίνει ότι δεν έχει κάποια ένδειξη ενοχής.

Να σας ενημερώσω ότι δεν υπήρξε ενδιάμεση διαδικασία συμβουλίου και για τον λόγο αυτό παραπέμφθηκαν στο ακροατήριο. Αν είχε διέλθει το δικονομικό στάδιο του βουλεύματος της υπόθεσης,δεν επρόκειτο να έχουν φτάσει ποτέ στο ακροατήριο οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Η κ. Παππά ενεπλάκη στην υπόθεση επειδή ήταν μέτοχος αυτής. Υπήρξε μια κάπως κουτσομπολίστικη κατάσταση στην αρχή. Πως είναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει τίποτα. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι απόδειξη, ούτε ένδειξη. Είναι μόνο μία υποψία οπότε κλήθηκε ως κατηγορούμενη για να δουν τι θα απαντήσει για να διαλυθεί η όποια υποψία.

Για την κυρία και τον κύριο Παππά μένουν μόνο οι τίτλοι και η δυσφήμηση και τελικά μένουν και πέντε υπέροχα γράμματα μιας μαγικής λέξης. Αλλά ποιος θα της δώσει σήμερα πίσω όλα αυτά που πέρασε. Από την πρώτη στιγμή μας έλεγε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Ερχόταν η κ. Παππά στο γραφείο με το γιο της και προσπαθούσαμε με τον συνάδελφο κ. Στεφανάκη να της δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ρωτούσε πως είναι δυνατόν να βρίσκεται κατηγορούμενη, με ποιο στοιχείο. Μάρτυρας που να την εμπλέκει δεν υπήρχε, ούτε κατηγορούμενος αλλά ούτε και κάποια συνομιλία ή κάποιο έγγραφ. Αυτό που είπαμε στο δικαστήριο είναι ότι δεν υπάρχει μετοχική ευθύνη.

Το δικαστήριο λοιπόν αποφάνθηκε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εντελώς αθώοι χωρίς καμία αμφιβολία και με πανηγυρικό τρόπο.

Κ. Στεφανάκης

Θέλω να ελπίζω ότι στο μέλλον δεν θα συναντάμε τέτοια κατηγορητήρια. Με τη Χριστίνα και τον Δημήτρη έχουμε μια φιλική σχέση και το ζήσαμε πολύ έντονα. Ξαφνικά να βρεθείς με σοβαρότατα κακουργήματα και αδικήματα. Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε κατάστημα, δηλαδή καταστροφή, χωρίς να υπάρχει απολύτως τίποτα εναντίον σου. Ηταν λάθος η επιλογή ακόμα και σε επίπεδο ανάκρισης που τους έκρινε κατηγορούμενος χωρίς κανένα στοιχείο ή ένδειξη ενοχής. Αρκεί να σας πω μόνο το εξής: Η έδρα είπε στο δικαστήριο «Αναγνώσαμε δύο κούτες τηλεφωνικών συνομιλιών δεν υπάρχει τίποτα για αυτούς τους ανθρώπους». Παρ΄όλα αυτά οι άνθρωποι αυτοί έφαγαν πολλή λάσπη. Τέλος καλό, όλα καλά τουλάχιστον σε νομικό επίπεδο γιατί το στίγμα θα τους κυνηγάει αδίκως.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.