Οργή για ΔΕΗ: Πόσο μειώνει την έκπτωση 15% για συνεπείς πελάτες. Κοροϊδία

March 21, 2019


Πόσο μειώνει η ΔΕΗ την έκπτωση 15% στους συνεπείς της πελάτες; Απόλυτη κοροϊδίαΗ ΔΕΗ ήταν ένας από τους ελάχιστους φορείς του δημοσίου που προσέφερε μια ανταμοιβή και σε αυτούς που εκπλήρωναν με συνέπ…


Δειτε τη συνέχεια εδώ...

Πόσο μειώνει η ΔΕΗ την έκπτωση 15% στους συνεπείς της πελάτες; Απόλυτη κοροϊδία

Η ΔΕΗ ήταν ένας από τους ελάχιστους φορείς του δημοσίου που προσέφερε μια ανταμοιβή και σε αυτούς που εκπλήρωναν με συνέπεια τις υποχρεώσεις τους.

Υπό το βάρος όμως των οικονομικών προβλημάτων αλλά και των υπέρογκων οφειλών που έχουν σχηματιστεί από την μη εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, καταφεύγει και αυτή σε μέτρα εις βάρος των συνεπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας προσανατολίζεται στη μείωση της έκπτωσης συνεπούς πληρωμής από το 15% που είναι σήμερα, στο 10%.

Επίσης, Στο 4% -από το 6% που είναι σήμερα- περιορίζεται η έκπτωση και για όσους (λίγους) θέλουν να προχωρήσουν στην προπληρωμή του λογαριασμού για κατανάλωση που αντιστοιχεί σε ένα ολόκληρο έτος.

Η έκπτωση ΔΕΗ 15% συνέπειας παίζει κομβικό ρόλο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας καθώς για τους καλοπληρωτές, περιορίζει αισθητά το κίνητρο μεταφοράς της «γραμμής» σε κάποιον άλλο ανταγωνιστή.

Ο περιορισμός της έκπτωσης –εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία η οποία έχει ως ημερομηνία εφαρμογής την 1η Απριλίου- αυτομάτως θα καταστήσει πιο «ελκυστική» την ιδέα αλλαγής φορέα εκτός αν ακολουθήσουν στην αλλαγή της τιμολογιακής τους πολιτικής και οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ.

Σε αυτή την περίπτωση, ο μόνος ζημιωμένος, θα είναι ο συνεπής καταναλωτής ο οποίος απλώς θα υποστεί μια νέα οικονομική επιβάρυνση χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Δείτε το όφελος που προκύπτει από την έκπτωση 15% της ΔΕΗ η οποία και ψαλιδίζεται.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.